Köksredskap Redskapsguide

Elektriska Potatisskalare 2022 | Bäst i Test | Just nu till kampanjpris

Elektrisk potatisskalare

Är du på jakt efter en riktigt bra elektrisk potatisskalare? Här har du en mini-guide kring de bästa potatisskalarna som är elektrisk på marknaden. Ett otroligt smidigt verktyg för den effektiva kocken är den elektriska potatisskalaren. Den underlättar för dig som konsument och gör att du slipper handskala potatis vilket ofta är tidskrävande och urtrist. Som kock i köket vill man göra allt för att vara så effektiv som möjligt. Det är superlätt att få sin potatis skalad. Man lägger den bara i bunken och kör igång. Det fina är att man kan köra potatisar i bulk vilket också gör att det går mycket fortare. Fördelarna med en elektrisk potatisskalare är:

* Du spar tid

* Du blir mer effektiv

* Ha roligare i köket

* Få perfekt skalade potatisar

* Du skadar dig inte lika lätt

Kriterier som vi utgått från har varit:
– Snabbhet
– Pris
– Garanti

Potatisskalare bäst i test

Den elektriska potatisskalaren som man får mest för pengarna för dvs. den billigaste bästa potatisskalaren just nu är Rubicson automatisk potatisskalare, för också 399 kr.

Se produkt här

 

En riktigt avancerad potatisskalare för professionellt bruk är denna https://www.expondo.se/royal-catering-elektrisk-potatisskalare-12-l-timer-upp-till-100-kg-h-10011891?gclid=EAIaIQobChMIwLeor77V8AIVRaOyCh00sA3lEAQYASABEgKwlfD_BwE Kostar 1089 kr. Den har stor kapacitet 12 liter, är gjord i rostfritt stål och har en timerfunktion. Den är otroligt effektiv i köket. Man kan skala 5 kg potatis på 2-3 minuter.

OmVegetariskmat

Vegetariskmat.com är en hemsida som listar massa härliga och inspirerande vegetariska och veganska rätter. Löpande läggs olika recept och vardagstips upp på sidan.