frukost
Okategoriserade

3 Bästa Frukostarna Som är Nyttiga och Goda


Vad är den bästa frukosten? Här är tips på VegetariskMat.coms tre bästa frukost recepten som är nyttiga och fräscha och som ger en perfekt.


Kvargbröd
Avnjut en grym frukost med färdiglagade kvargbröd. Denna kickstart på dagen innehåller rikligt med protein men som ändå smakar gott.

Den första är kvargbröd med nyttigt smör och grönsaker. Kan tyckas lite udda men detta receptet är oerhört gott och det är enkelt att laga. Vi svenskar är bäst på att äta bröd och det är en vanlig klassisker vid frukostbordet, bara det att detta bröd är lite bättre. Brödet är även bra för dig som tränar.

Kvarg med bär
Kvarg med bär är en riktigt deff klassiker. Recptet bygger på att man blandar kvargen med ett gott saft extrakt såsom funlight. Kan förslagsvis blandas dagen innan men kan även slängas ihop på morgonen. Kvargen lägger sig som ett täcka i magen och är rik på protein och fett men inte på kolhydrater. Därför adderar man goda blåbär och liknande för att få lite antioxidanter och kolhydrater.

Overnightoats
Overnightoats är en relativt ny och spännande frukostvariant där man lägger in havre som man låter svälla i kylen över natten. Overnightoats går att kombineras på massvis med olika sätt men en enkel version går att finna här.

 

OmVegetariskmat

Vegetariskmat.com är en hemsida som listar massa härliga och inspirerande vegetariska och veganska rätter. Löpande läggs olika recept och vardagstips upp på sidan.