Okategoriserade

Bästa Vegetariska Matkassen 2021

Vegetarisk och vegansk mat har blivit allt mer trendigt och är ständigt på uppgång. Att äta vegetariska kan hjälpa dig gå ned i vikt och leva ett mer hälsosamt liv

I dagens stressiga vardag har allt fler folk mindre tid att ägna sig åt att laga eller köpa mat. Därför är risken stor att man köper färdigmat i form av snabbmat som inte är gynnsamt för din kropp eller din vikt.

I syfte att råda bot på vardagsproblemen så har vi här försökt att hjälpa dig hitta de Bästa vegetariska & veganska matkassarna så du kan jämföra och välja den du anser är bäst.

 

Bästa vegetariska matkassarna


Simple Feast Veganska Matkasse

Fördelen med simple feast är att maten är färdiglagad.

3 middagar för 4 personer.

Maten serveras färdiglagade rätter så man slipper laga maten själv. Maten är dessutom tillagad av kockar och Simple Feast har fått väldigt bra uppskattning av kunderna. Man kan välja 4 eller 6 portioners maträtter.

Man kan välja mellan ”family feast” eller ”green feast”. Kassen är vegansk och tar cirka 10 min att värma på. Kassen ger dig Priset för detta är:


Middagsfrid Vegetariska Matkasse

En god vegetarisk kasse för

4 personer i 3 dagar.

Denna kassen är lakto-ovo vegetarisk och inte vegansk. Generellt ger kassen dig inspiration och goda recept. Första gången betalar du:

/b>


Citygross Vegetariska Matkasse

Ett stabilt val av matkasse som är

för 4 personer och 3 middagar.

Denna matkasse är en lakto-ovo vegetairska matkasse som innehåller ibland (ägg, mjölk och ost). Citygross meny kan exemeplvis vara panaka, cashewpasta, broccolipaj mm.

 

OmVegetariskmat

Vegetariskmat.com är en hemsida som listar massa härliga och inspirerande vegetariska och veganska rätter. Löpande läggs olika recept och vardagstips upp på sidan.

Lämna ett svar