Okategoriserade Redskapsguide

Billigast & Bästa Mjölkskummare 2021

Letar du efter billigast bästa mjölk skummare online? Här har du en mini guide över 3 bästa mjölk skummare i olika segment.

En mjölk skummare är riktigt härligt till kaffet eller till mjölkchokladen. Den kan även användas för vissa typer av bakverk. Annars är en mjölk skummare en lyx i vardagen som man ofta glömmer. Det är väldigt enkelt att göra och kan bidra mycket för känsaln, speciellt nu under tider då många jobbar hemifrån.

Här är en Melitta mjölkskummare som kostar 599:-
Den är lite större men enkel att använda. Den kan köras båda varmt och kall.Här är en Severin Spuma mjölk skummare 500 ml. En lite lyxigare variant där man kan ha båda varmt och kallt skum. Den kan du diska i diskmaskinen också och har en snabb uppvärmningsmöjlighet. Prislappen är 1069:-Vill du kanske ha en enklare mjölk skummare? Här är en klassisk mjölkskummare där du skummar direkt i glaset. Här är från Cervera och 269 kr. Snygg design i rostfritt stå. En brasilia som drivs med 2 st aa batterier.


Här är en rubicson mjölkskummare för varm och kall mjölk, 399 kr. En mjölkskummare med bra betyg som är:
* Lätt att göra ren
* Ger bra skum
* Värmer braOmVegetariskmat

Vegetariskmat.com är en hemsida som listar massa härliga och inspirerande vegetariska och veganska rätter. Löpande läggs olika recept och vardagstips upp på sidan.