Vegetarisk & vegansk matguide
För dig som äter vegetariskt eller vill äta mer vegetariskt

Gå med!
Vegetarisk catering

Catering

Hitta vegetarisk eller vegansk catering för studenten, företagseventet eller födelsedagsfesten. Jämför menyer och priser från olika restauranger.


Vegetarisk gruppbeställning

Restauranger

Köp in vegetariska sallader samt vegetariska wraps till företagslunchen, sen mötet eller till eventet. Vi har olika bra vegetariska restauranger och catering företag att välja mellan. Beställ idag och få levererat imorn.


Vegetariska butiker

Online butiker

Hitta livsmedelsbutiker eller andra butiker online som säljer vegetarisk mat eller vegetariska produkter som tårtor och kaffe mm.

Kostrådgivare

Vegetarisk matplan

Vill du gå ned i vikt eller behöver en vegetarisk / vegansk matplan? Vi hjälper dig med det.


Simple feast

Vegetariska matlådor

Simple Feast leverar just nu helt vegetariska (veganska) färdigmaträter till din dörr. Läs mer här


Vegetariska vitaminer

b12 vitamin?

Här hittar du information om b12 och hur du kan köpa det bästa.

Vegetarisk matplan?

Vill du som privatperson ta del av VegetariskMat.coms matschema? Fyll i formuläret så får du en trettiodagas plan med inköpslista varje vecka i PDF eller Word mejlad till dig Helt gratis.
VegetariskMat.com


VegetariskMat.com startade som en blogg med fokus att sprida tips på recept inom vegansk och vegetarisk mat. Efter en tid växte intresset för att sälja mat och kämparglöden för att få fler att äta klimatsmart och hälsosam mat. Det finns bara fördelar med att äta en mer växtbaserad kost men det kan vara svårt att ta första steget och där kan vi hjälpa till. Många lever idag i en rutin vardag utan att tänka på hur de skulle kunna leva på ett bättre och mer hållbart vis.

VegetariskMat.com förmedlar cateirng företag och listar vegetariska och veganska restauranger nära dig. Man kan på VegetariskMat.com också handla mat online, överskådligt se utbudet på olika butiker och hitta det man letar efter. Vi har också börjat med att jämföra produkter och utvärdera dem så att konsumenterna slipper göra det. Vi ger allmänna rekommendationer för en vegetarisk vardag med livsmedelsprodukter såväl som hushållsprodukter.Vegetariska vardagstips

Vegme sojaprotein

Ett väldigt gott sojaprotein som du enkelt kan använda som rostbiff till potatissallad eller i wrapen med goda grönskaer.Snart i lager på Mat.se.
Pris: 49.95 kr (300g)

Snabbmiddag?

Är du trött efter jobbet och vill ha lite god och skonsam mat för magen? vi kan rekommendera att köpa wrapen på Pressbyrån. En vegetarisk wrap som är prisvärd och enkel men ändå god.
Pris: 50 kr

Rekommenderad vegetarisk kokbok

En av de bästa guiderna för en grönare vardag. Vi rekommenderar dig green kitchen home. En vegetarisk kokbok som har många inspirerande recept, matlagningstips, härliga bilder och bra beskrivningar.
Pris: 165 krVeckans produkt
Vegetariska svampbullar

Underbart goda Svampbullar med höstig karaktär i smaken. Passar perfekt till potatismos, lite sparris och lingonsylt. Den kostar 45 kr

Veganskt proteinpulver

Är du en vegetariskt hjälte? då kan det ibland behövas lite extra tillskott med protein. Protein innehåller rikligt med energi och det här proteinpulvret är det vi rekommenderar. Det består av ett startpaket med vitaminer och sojaprotein. Pris: 519 kr

Bästa Kaffet!

Letar du godaste kaffet? då kan vi varmt rekommendera Kafferosteriet koppar. De har endast ekologiska kaffebönor med högkvalit och du får kaffet levererat med brev till dörren. Hitta bästa kaffet för just dig

Vegetariska matkassar I Stockholm

Linas vegetariska matkasse

Linas Lakto-ovo vegetariska matkasse

En matkasse som många uppskattar framförallt barnfamiljer. Kassen är lakto-ovo vegetariskt och har ägg och mejeriprodukter. Kassen ger dig 3 middagar för 4 personer. Första gången betalar du:

499 kr

Kampanj
Läs mer!
Middagsfrids vegetariska matkasse

Middagsfrid vegetariska

En god vegetarisk kasse för 4 personer i 3 dagar. Denna kassen är lakto-ovo vegetarisk och inte vegansk. Generellt ger kassen dig inspiration och goda recept. Första gången betalar du:

495 kr

Läs mer!
ÅRstidernas vegetariska matkasse

Simple Feast

En ny fantastisk matkasse med färdiglagad mat hem till dörren. Rätterna är gjorda för 2-3 personer eller 3-5 personer och man kan välja vegansk eller lakto-ovo vegetariskt. Maten är anpassad för 3 kvällsmåltider

799 kr

Läs mer!