Mat för gravida

Gå ned i vikt

Vegetarisk diet

Försöker du gå ned i vikt och känner att du vill må bra / bättre?  Då har du kommit rätt. VegetariskMat.com kan hjälpa dig att äta en hälsosammare kost men som fortfarande är god. När det kommer till vikt minskning är det största problemet många har är att bryta sina dagliga rutiner och mönster. När man lyckas göra det så kan man få otroliga resultat.

Varför vegetariskt?
Som de flesta vet finns det mängder med olika dieter som du kan äta för att gå ned i vikt. Det finns många diet

er som fungerar bra men som bara påverkar dig. Tänk om det fanns en diet eller sätt att leva där du kan må bra, gå ned i vikt (eller behålla den) och samtidigt bidra till en hållbar framtid? en framtid där djuren slipper sätta livet till för oss, där utsläppen som köttproduceringen avger reduceras och där du kan skapa ett hälsosammare liv. Det har aldrig funnits så många argument för att äta mer vegetariskt. Du har därför en fantastisk chans att hjälpa dig själv, alla andra och djuren. 

Innehåller vegetarisk mat tillräckligt med protein?
Många har då funderingar kring: ” Får jag verkligen tillräckligt med protein i vegetarisk mat” . Svaret är kort sagt: Ja, men det beror på vad du äter. Äter du bara salladsblad så kan det bli svårt men äter man en blandad kost är det inga problem. Faktum är att exempelvis kikärtor innehåller mer protein per 100 gram än vad köttfärs gör. Det hade du förmodligen ingen aning om. En vegetarisk kost kan alltså kan därmed ge dig rikligt med protein och potentiellt mer protein.

Därför gäller det att planera och ta fram den maten för just dig. Det är här VegetariskMat.com kommer in i bilden. Vi hjälper dig planera dina vegetariska måltider.

Vi erbjuder framförallt två olika tjänster när det kommer till viktminskning och komma igång med ditt vegetariska liv. Den första är en premium prenumeration. Där får du primärt:

1. Premium prenumeration

* Skräddarsytt matschema (recept) veckovis
* Fullständig inköpslista
* Tillgång till exklusiva recept
* Näringsvärdeskalkylering

Vi skickar ut till dig planen i 2 veckors intervaller efter konsultation med dig. Vi anpassar din målsättning i din kost. Du kan välja mellan en lakto-ovo eller helt vegetarisk kost.

Funderingar? kontakta gärna oss på info@vegetariskmat.com

Vegetarisk mat premium prenumeration

Köp den här