Bästa Vegetariska Matkassen | 2019 - VegetariskMat.com

Bästa vegetariska matkassarna Vissa veganska

Orkar du inte leta recept eller inspiration eller för den delen handla maten själv? vi förstår dig. Därför har vi gjort en lista på de bästa matkassarna.


Postad 2 Februari, 2019


Bästa Vegetariska Matkassen

Vegetarisk och vegansk mat har blivit allt mer trendigt och är ständigt på uppgång. Att äta vegetariska kan hjälpa dig gå ned i vikt och leva ett mer hälsosamt liv

I dagens stressiga vardag har allt fler folk mindre tid att ägna sig åt att laga eller köpa mat. Därför är risken stor att man köper färdigmat i form av snabbmat som inte är gynnsamt för din kropp eller din vikt.

I syfte att råda bot på vardagsproblemen så har vi här försökt att hjälpa dig hitta de Bästa vegetariska & veganska matkassarna så du kan jämföra och välja den du anser är bäst.


Bästa vegetariska matkassarna I Stockholm

Simple Feast Veganska Matkasse

En matkasse som är relativt ny i Sverige där man kan välja mellan "family feast" eller "green feast". Kassen är vegansk och tar cirka 10 min att laga. Kassen ger dig 3 middagar för 4 personer. Priset för detta är:

740 kr

Middagsfrid Vegetariska Matkasse

En god vegetarisk kasse för 4 personer i 3 dagar. Denna kassen är lakto-ovo vegetarisk och inte vegansk. Generellt ger kassen dig inspiration och goda recept. Första gången betalar du:

525 kr

Bäst

Citygross Vegetariska Matkasse

Ett stabilt val av matkasse som är för 4 personer och 3 middagar. Denna matkasse är en lakto-ovo vegetairska matkasse som innehåller ibland (ägg, mjölk och ost). Citygross meny kan exemeplvis vara panaka, cashewpasta, broccolipaj mm.

439 kr