de 11 bästa vegetariska livsmedelsprodukterna - VegetariskMat.comGoda veganska och vegetariska produkter För alla smaker

Vill du komma igång snabbt men har slut på idéer eller vet inte vad du ska leta efter? vilka vegetariska livsmedelsprodukter finns? hur ersätter jag kött som protein? Bra för grillsäsong.

Tofu

Tofufilé

Tofu har japanarna ätit i urminnes tider och är ett bra komplement för fisk eller kyckling i mat. Ett gott tips är att köra tofugryta med curry och ris. 160 gram tofu
29.95 kr

Köp nu!
Tofu

Vegofärs, anamma

Komplement för köttfärs som du kan göra allt med. Allt du kan göra med kött kan du göra med denna färs. Köttbullar, pannbiffar, fetaostbiffar you name it. Bra att ha hemma i frysen. Den är vegansk .
59.95 (1kg)

Köp nu!
Vegetarisk Chorizo

Het chorizo

En chorizo som inte alls är "för" het utan väldigt god. Den går utmärkt att grilla eller steka för att äta med bröd och rostad lök. Passar även bra i grytor eller till risotto.
29.95 kr (300g)

Köp nu!

Oumph

Pulled oumph är en favorit för fredagstacosen. Den är färdigsmaksatt och behöver inte tacokydda. Den funkar även bra till burrito, pasta eller grytor.Räcker utan problem till fyra. Måste prövas. 47.95 kr (280g)

Köp nu!

Italienska ricottabiffar

Väldigt goda biffar som man kan ha till allt, exempelvis sallad eller potatis och ris. De innehåller ost och är därför lakto-ovo vegetariska och inte veganska. Lätta att laga
34.95 kr (300g)

Köp nu!
Annama vegobullar

Annama vegobullar

Ultimata köttbullarna för tisdagsmiddagen hemma med familjen. Om man inte orkar laga själv är detta perfekt alternativ. Går snabbt att steka på och smakar gott.
29.95 kr (300g)

Köp nu!
Falafel

Falafel

Falafel är en god maträtt som går fort att laga och som är underbart god. Ät tillsamans med bröd, sallad och dressing. Just denna falafelvariant är att rekommendera. Hälsans köks falafel är lakto-ovo vegetarisk . 38.95 (300g) kr

Köp nu!

Veganskfärs, hälsanskök

Samma som färsen ovan är denna också väldigt god och kan tillagas med vad som. Köttbullar eller biffar med ris eller annat gott.
63.95 (850g)

Köp nu!
Qourn

Quorn

Quorn en lakto-ovo vegetariskt protein som har funnits med i många år. Funkar bra till det mesta och finns många bra och goda recept. Quorngryta är ett exempel där recept finns på bloggen.
62.95 kr (600 gram)

Köp nu!